Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g50g45kcal1.5g1.8g3.5g0.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g956kcal86.8g37.2g50.4g18.6g
Valittu annoskoko896g478kcal43.4g18.6g25.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna448g239kcal21.7g9.3g12.6g4.7g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404