Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 1700g6900kcal0g1698.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2167g7434kcal220.8g1516.7g26g75.8g
Kahvikerma hyla Valio667g933kcal19.3g28.7g80g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1333g9453kcal5.1g0g1066.7g0g
Mantelilastu (A la meira)1133g6800kcal272g74.8g612g0g
Voi 667g4836kcal7.9g2.7g542g0g
Sokeri 1133g4600kcal0g1132.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g458kcal13.6g93.3g1.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g82897kcal1083.2g9093.6g4661.4g161g
Valittu annoskoko8960g41449kcal541.6g4546.8g2330.7g80.5g
Annoskoko puolitettuna4480g20724kcal270.8g2273.4g1165.4g40.3g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861