Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2560g13568kcal202.2g819.2g1075.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl6400g21760kcal128g192g2240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g70656kcal660.4g2022.4g6630.4g0g
Valittu annoskoko8960g35328kcal330.2g1011.2g3315.2g0g
Annoskoko puolitettuna4480g17664kcal165.1g505.6g1657.6g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003