Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g2137g2030kcal427.4g0g36.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton534g855kcal42.7g21.4g69.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g534g663kcal16g136.8g3.2g0g
Vesi5343g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g150g135kcal4.5g5.2g10.5g1g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g267g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17984g7698kcal989.8g396g240.6g17.2g
Valittu annoskoko8992g3849kcal494.9g198g120.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna4496g1924kcal247.5g99g60.2g4.3g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322344