Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2.9g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g19kcal0.8g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko9g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g104kcal4.4g1.1g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102