Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna, annos 65g1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g32kcal1.2g4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g16kcal0.6g2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g179kcal6.7g22.2g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412