Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.9g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Maito, Kevyt1g0.5kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g55kcal0.6g6.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko9g28kcal0.3g3.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g293kcal3.2g36.2g13.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760