Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g8.6kcal0g0g1g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g1.1g5.6kcal0g0.6g0.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Appelsiinimehu, Rainbow2.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g60kcal0.6g7.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko9g30kcal0.3g3.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.2g1.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g319kcal3.2g40.4g14.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219835