Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Siirappi 1.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Kaurahiutale 3.8g14kcal0.5g2.2g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g83kcal1g10.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko9g41kcal0.5g5.3g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.3g2.7g1g0.2g
Arvot/100g100g445kcal5.4g57g20.4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331202