Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 2.7g5kcal0.8g0g0.2g0g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali4.6g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g15kcal1.8g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.9g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal9.8g3.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271