Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Aprikoosihillo (Rainbow)1.2g2.5kcal0g0.6g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g1.9g10kcal0.1g0.6g0.8g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g78kcal1g6.6g5.4g0.2g
Valittu annoskoko9g39kcal0.5g3.3g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g20kcal0.3g1.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g416kcal5.3g35.1g28.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381