Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g44kcal0.6g6g2g0g
Valittu annoskoko10g22kcal0.3g3g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.5g0.5g0g
Arvot/100g100g234kcal3.2g31.6g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117