Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)5.9g4kcal0.1g0.9g0g0g
Emmental, punaleima 17%1.2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g19kcal1g2g0.8g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.5g1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal5.3g10.6g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629