J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 7.5g2.7kcal0g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.4g5.4kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal0g3.8g0g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0g1.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0g1g0g0.1g
Arvot/100g100g85kcal0g20g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403