Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.3g0.1kcal0g0g0g0.3g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Auringonkukansiemen 0.7g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g19kcal0.8g1.8g0.8g1g
Valittu annoskoko10g10kcal0.4g0.9g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g101kcal4.2g9.5g4.2g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502