Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Sipulikuutiot rainbow1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%2.4g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Poronkäristys, Polarica4.7g6.1kcal0.9g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g27kcal2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g140kcal10.5g1.1g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713