Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton7.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.1g6.4kcal0.2g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g43kcal2g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko10g21kcal1g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g223kcal10.4g1g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703