Allergisen lihamureke

Lisää kaurahiutaleet ja reiluviipale veteen, anna turvota 10 minuuttia.

Lisää raastettu sipuli, mausteet, ja jauheliha.

Paista 150-175 asteessa noin tunti.

Sopii ainakin maito- soija-ja muna-allergiselle.

Mausteita voi lisätä oman maun mukaan mitä pystyy käyttämään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Nina81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Reilu Pehmopalat kaura (1 kpl)0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal2.6g1.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal1.3g0.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal13.5g6.3g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118715