Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg5.2g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Atria kevyt jauheliha2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1.3g1.6kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g91kcal5.2g6.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643