Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.1g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maitosuklaa 2.1g11kcal0.2g1.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g68kcal1g9.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko10g34kcal0.5g4.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.3g2.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g342kcal5.1g47.5g13.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419