Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper1.3g9kcal0g0g1g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka2.6g7.9kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Mustikka5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g44kcal0.6g5.2g2.2g1.2g
Valittu annoskoko10g22kcal0.3g2.6g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g222kcal3.1g26.5g11.2g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277