Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g5g10kcal1g0g0.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.3g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä0.6g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g0.4g0.6kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal2g1g2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g157kcal10.2g5.1g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179555