Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g2.4g6.3kcal0.4g0.1g0.5g0g
Ranskankerma Valio1.2g3.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal2.2g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko10g18kcal1.1g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g181kcal11.2g1g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181357