Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g1.1g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal1.2g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g62kcal6.1g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468