Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g2.7g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1.7g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal0.8g1.4g1g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.4g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g96kcal4g7g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857