Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis2.2g2.4kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal1.2g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.6g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal6.1g2g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407