Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal2.8g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal1.4g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g146kcal14.3g5.1g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110