Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g1.1g5.9kcal0g0.7g0.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Appelsiinimehu, Rainbow2.5g1kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g64kcal0.6g8.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko10g32kcal0.3g4.2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.2g2.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g328kcal3.1g43.3g14.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219835