Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2g1.7kcal0g0.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g47kcal0.6g6g2g0.2g
Valittu annoskoko10g23kcal0.3g3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.2g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g241kcal3.1g30.9g10.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117