Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1.7g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal1.4g1g2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal0.7g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g139kcal7.1g5.1g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874