Vadelmarahka

Vadelmat kiehautetaan kattilassa.

Pohjalle hieman vettä, jotta kiehauttaminen helpottuu.

Sen jälkeen kaikki aineet sekoitetaan kulhossa ja valmista tuli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Annnni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32.8g1.8kcal0.3g0.1g0g0g
Vadelma 4.5g1.9kcal0g0.2g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g2.3g1.5kcal0.3g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal1.2g1g0g0.4g
Valittu annoskoko10g6kcal0.6g0.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g60kcal6.1g5.1g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276755