Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerisuikaleet2.4g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal1.2g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.6g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g79kcal6.2g2.1g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993