Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Siirappi 1.2g3.5kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g87kcal1.2g11.2g4g0.8g
Valittu annoskoko10g44kcal0.6g5.6g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g22kcal0.3g2.8g1g0.2g
Arvot/100g100g445kcal6.1g57.1g20.4g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331202