Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g2.7g9kcal0.2g2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kanaliemi laimennettu 6.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal0.4g4g1g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.2g2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.1g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal2g20.4g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080