Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.8g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g0.9g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1.4g0.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g0.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.1g3.1g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560