Sieni-nakkipaistos

Riisiä on punariisiä, se keitetään.

Suppilovahverot paistetaan ja sipulit kuullotetaan, nakit paistetaan palasina lisätään paprika ja kahvikerma sekoitellaan kaikki sekaisin ja päälle ripotellaan mustaleimaraaste ihan maun mukaan.

Maustaa voi eri tavoin.

Antaa olla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
A-luokan rosvonnakki (Savupojat oy), annos 100g2g4.3kcal0.3g0g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kahvikerma hyla 10 % rasvaa (Valio), annos 100g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustaleima (Arla)0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Riisi tumma, keitetty, suolaton 2g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika vihreä 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal1g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.5g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal5.1g8.2g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386878