Jauhelihavartaat

Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.

Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.

Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.

Ruskita ne ekana kevyesti.

Älä käytä leivinpaperia.

Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.

Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.

Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.

Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.

ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.1g14kcal1.1g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kauralese 0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Gouda juusto1g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g47kcal3.2g0.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko10g24kcal1.6g0.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.8g0.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g237kcal16.2g2g17.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440272