Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 2.9g5.2kcal0.9g0g0.2g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali4.8g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal2g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal1g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g81kcal10.2g3.1g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271