Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark2.7g15kcal0.2g0.9g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g82kcal1.4g2g7.6g0g
Valittu annoskoko10g41kcal0.7g1g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g20kcal0.4g0.5g1.9g0g
Arvot/100g100g421kcal7.2g10.3g39.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881