Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Sokeri 10g40kcal0g10g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g302kcal6.2g26.8g19g0g
Valittu annoskoko90g151kcal3.1g13.4g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna45g76kcal1.6g6.7g4.8g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g14.9g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979