Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kebabliha(lidl)31g61kcal5.8g1g3.8g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g39g12kcal0.6g1.8g0.2g1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g309kcal13.6g6.8g25.2g2g
Valittu annoskoko90g154kcal6.8g3.4g12.6g1g
Annoskoko puolitettuna45g77kcal3.4g1.7g6.3g0.5g
Arvot/100g100g172kcal7.6g3.8g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236424