Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet22g27kcal4.7g0g0.9g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g16g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g2.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g4.2g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g126kcal13.2g5g5.6g0g
Valittu annoskoko90g63kcal6.6g2.5g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna45g32kcal3.3g1.3g1.4g0g
Arvot/100g100g70kcal7.3g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045