Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 25g35kcal5.7g0g1.4g0g
Sipuli, paistettu 3.1g3.2kcal0g0.2g0.3g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 6.3g1.1kcal0.1g0g0g0.2g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g13g45kcal3.5g0.2g3.3g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix6.3g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g375kcal23g31g16.6g2g
Valittu annoskoko90g187kcal11.5g15.5g8.3g1g
Annoskoko puolitettuna45g94kcal5.8g7.8g4.2g0.5g
Arvot/100g100g207kcal12.7g17.1g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235921