DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 47g13kcal0.6g1.9g0.1g1g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)14g109kcal0.1g0.1g12g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 16g28kcal0.3g0.5g2.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g319kcal2.2g9.6g29.6g2.4g
Valittu annoskoko91g160kcal1.1g4.8g14.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna45g80kcal0.6g2.4g7.4g0.6g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904