Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g38kcal3.4g4g0.4g1.8g
Valittu annoskoko91g19kcal1.7g2g0.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g10kcal0.9g1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g21kcal1.9g2.2g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122