Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark250g1325kcal19.8g80g105g0g
Kananmuna kuorineen punnittu375g473kcal41.3g1.1g33.8g0g
Voi 250g1814kcal3g1g203.3g0g
Canderel makeutusjauhe13g48kcal0.4g11.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g75kcal3g0.8g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g7468kcal135g189g697.8g0g
Valittu annoskoko900g3734kcal67.5g94.5g348.9g0g
Annoskoko puolitettuna450g1867kcal33.8g47.3g174.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881