Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl418g552kcal54.8g1.3g34.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g248g1005kcal0g247.5g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g70g244kcal9.1g47.4g1.7g0g
Perunajauhot,rainbow142g459kcal0.1g114.8g0.1g2g
Leivontamargariini Euroshopper17g121kcal0.2g0.2g13.5g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g4784kcal129g827g100g4g
Valittu annoskoko900g2392kcal64.5g413.5g50g2g
Annoskoko puolitettuna450g1196kcal32.3g206.8g25g1g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746