Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1603g2724kcal304.5g0g160.2g0g
Sipuli kuivattu 36g98kcal3.8g12.7g0.6g12.6g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g60g92kcal3.3g17.6g0.9g0g
Mustapippuri 26g73kcal2.8g10g0.9g6.9g
Makaroni, keitetty, suolaton 1603g1574kcal49g319.2g5.3g16.2g
Lihaliemikuutio Maggi88g247kcal7.9g6.2g20.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4006g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g1603g2724kcal40.1g96.1g240.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g15063kcal822.8g923.6g857.2g71.6g
Valittu annoskoko9024g7532kcal411.4g461.8g428.6g35.8g
Annoskoko puolitettuna4512g3766kcal205.7g230.9g214.3g17.9g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659