Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 105g765kcal1.3g0.4g85.7g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.7g0g0g
Muna, annos 60g42g37kcal3.2g0.4g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g314kcal9.3g63.9g1.1g3.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 42g141kcal0g34.4g0g0.6g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Raparperi 351g118kcal2.4g19.3g0.4g4.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 141g90kcal4.5g6.8g4.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g7g0g0g
Sokeri60g243kcal0g59.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g3968kcal41.8g505.8g189.4g17.4g
Valittu annoskoko903g1984kcal20.9g252.9g94.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna452g992kcal10.5g126.5g47.4g4.4g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205