Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.5g0.4g3.2g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 234g531kcal44.4g0g39.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.8g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl117g99kcal1.6g5.1g8.2g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g1867kcal104.4g108.8g113.4g8.6g
Valittu annoskoko903g933kcal52.2g54.4g56.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna452g467kcal26.1g27.2g28.4g2.2g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082